Hur ställer jag in en gräns för mitt automatiska bud?

Du har full kontroll över din automatiska budgräns. Du kan bestämma den exakta gränsen, och det är snabbt och enkelt att ställa in. Det är viktigt att komma ihåg att vi alltid stannar vid den gräns du har ställt in.

På objektsidan på det objekt som du vill lägga bud på visas en knapp med namnet "Automatiskt bud". Till vänster om den här knappen finns ett tomt fält där du kan ange det maximala beloppet för ditt automatiska bud.

Du kan ange din gräns i det här fältet och klicka på knappen "Automatiskt bud" för att skapa ett automatiskt bud med ditt valda högsta belopp.

Härifrån lägger vi nästa lägsta bud för dig. Om någon bjuder över dig och du inte har nått din högsta summa, kommer vi att bjuda igen för din räkning. Vi bjuder alltid det minsta belopp som krävs för att få dig tillbaka på toppen.