Om Catawiki

Inspirerande objekt att upptäcka varje vecka

Unika objekt utvalda av våra experter

Catawiki är online-marknaden för det ovanliga, oväntade och unika. Genom vår plattform erbjuder vi speciella föremål till internationella köpare, som delar vår passion för det extraordinära.

Fakta och siffror

50 000 +

objekt på auktion varje vecka

200

experter

7 miljoner

unika besökare

80

kategorier

Hur allt började

Catawiki grundades 2008. Den var till en början utformad som en webbplats där samlare kunde hantera och hålla koll på sina samlingar på nätet. Besökare kan fortfarande lägga till nya föremål till den nuvarande katalogen av samlarobjekt. Föga förvånande är att namnet Catawiki är en kombination av orden "katalog" och ”wiki". Under 2011 började Catawiki hålla veckoauktioner i olika kategorier, inklusive konst, antikviteter, klassiska bilar, klockor, smycken, mode, böcker och frimärken.

Specialiserade experter

Vårt team av interna experter är kärnan i Catawiki och det som gör oss unika. Genom att använda sin stora kunskap och expertis ger de vägledning för både köpare och säljare. Genom att välja och granska varje objekt som säljs på vår plattform, ser de till att alla föremål som finns på Catawiki verkligen är speciella.

Företagsuppgifter

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederländerna

Kontakta oss

Handelskammaren: Groningen, Nederländerna

Handelskammaren registreringsnummer: 01131735

Momsregistreringsnummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki välkomnar flera miljoner besökare från hela världen varje månad. Därmed har vår organisation ett starkt internationellt fokus, med medarbetare från hela Europa. Våra kontor finns i Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Italien och Spanien.

Bli en av oss!

Catawiki har som mål att expandera snabbt och internationellt! Vi behöver riktiga specialister som vill hjälpa oss att uppnå våra ambitioner.