Om Catawiki

Vi gör speciella föremål tillgängliga för alla

Veckovisa auktioner för speciella objekt

Catawikis mål är att göra speciella föremål tillgängliga över hela världen. Våra veckovisa auktioner omfattar tusentals ovanliga, sällsynta och speciella föremål som du inte kommer att hitta i vilken affär som helst.

Fakta och siffror

50 000 +

objekt sålda varje vecka

150+

experter

14 miljoner

besökare varje månad

300+

auktioner per vecka

Hur allt började

Catawiki grundades 2008. Den var till en början utformad som en webbplats där samlare kunde hantera och hålla koll på sina samlingar på nätet. Besökare kan fortfarande lägga till nya föremål till den nuvarande katalogen av samlarobjekt. Föga förvånande är att namnet Catawiki är en kombination av orden "katalog" och ”wiki". Under 2011 började Catawiki hålla veckoauktioner i olika kategorier, inklusive konst, antikviteter, klassiska bilar, klockor, smycken, mode, böcker och frimärken.

Specialiserade experter

Catawikis auktioner sammanställs noggrant av vårt team av experter. De hjälper till att garantera ett varierat och högkvalitativt urval av objekt.

Företagsuppgifter

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederländerna

Kontakta oss

Handelskammaren: Groningen, Nederländerna

Handelskammaren registreringsnummer: 01131735

Momsregistreringsnummer: NL8194.21.182.B01

Catawiki välkomnar flera miljoner besökare från hela världen varje månad. Därmed har vår organisation ett starkt internationellt fokus, med medarbetare från hela Europa. Våra kontor finns i Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Italien och Spanien.

Bli en av oss!

Catawiki har som mål att expandera snabbt och internationellt! Vi behöver riktiga specialister som vill hjälpa oss att uppnå våra ambitioner.