We are hiring!

Säkra inköp

Tre extra försäkringar gör det tryggt att handla på Catawikis auktioner:

1. Alla auktioner övervakas av en expert

Alla Catawikis auktioner övervakas av en professionell expert. Alla experter är specialister inom sina områden och väljer personligen ut varje föremål som auktioneras ut. Dessutom följer experten auktionerna i realtid och det är också de som rådfrågas ifall ett problem uppstår.

2. Fakturan betalas till & säkras av Catawiki

Andra handelsplatser tvingar dig normalt att betala direkt till säljaren. Catawiki använder sig av en annorlunda och säkrare process; Så snart du vunnit ett föremål på auktion genomför du betalningen direkt till Catawiki. När vi mottagit din betalning meddelear vi säljaren detta. Säljaren får 3 arbetsdagar på sig att skicka iväg föremålet till din angivna adress. Vi överför din betalning till säljaren först 2 veckor efter den inkommit till oss och säljaren skickat iväg föremålet. Detta innebär att du i lugn och ro kan invänta och ta emot ditt objekt och säkerställa att det motsvarar objektsbeskrivingen i auktionen. I den händelse något inte motsvarar beskrivingen eller du inte mottagit ditt objekt kontaktar du oss inom 14 dagar och vi fryser utbetalningen till säljaren fram till dess att ärendet lösts.

3. Återkopplingssystem

Varje gång du köper något på Catawiki ber vi dig att lämna feedback på säljaren genom vårt återkopplingssystem. Om du är nöjd med varan kan du lämna positiv feedback och likadant negativt om något inte varit tillfredsställande. Du kan också gå igenom och läsa feedback från andra kunder kring en specifik säljare som en del i ditt beslut.